صدای پیری جمعیت در کشور به صدا درآمد

...

دکتر سیدعلی مظفرپور رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی بابل در حاشیه این همایش گفت: این همایش با هدف شناسایی

آسیب‌های اجتماعی تک فرزندی، عواقب سالمندی جمعیت، روش‌های نوین و تشخیص ناباروری برگزار شد.

این مسئول در همین راستا ادامه داد، جامعه‌ای که نتواند رشد کافی و نیروی جوان داشته باشد هیچ توسعه‌ای نخواهد داشت و در بسیاری موارد نیازمند و وابسته به کشورهای دیگر خواهد بود

وی بیان کرد: اگر نگران بحران جمعیت هستیم باید طی هفت سال آینده که یک مقطع طلایی برای کشور است بتوان نرخ باروری را افزایش داد و به یک شاخص جمعیتی مطلوب دست یافته و از پیری جمعیت جلوگیری کرد.

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی بابل افزود: افزایش سن ازدواج و کاهش فرزندآوری، افزایش سن مادرانی که نخستین فرزند خود را به دنیا می آورند و فاصله بین فرزند اول و دوم، موجب شده است که تعداد فرزندان هر خانواده کاهش یابد.

دکتر مظفرپور بیان کرد: اگر روند افزایش میزان جمعیت سالمند در کشور کنترل نشود و ذخایر جمعیتی بهبود نیابد در ۱۰ الی ۲۰ سال آینده ۳۰ درصد جمعیت کشور را سالمندان تشکیل می دهند که بسار نگران کننده خواهد بود.