برپایی نخستین همایش شهرستانی جوانی جمعیت در سال 1401 به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی بابل پیرو مصوبه فرماندار محترم شهرستان بابل

.....

پیرو مصوبه فرماندار محترم شهرستان بابل مبنی بر لزوم برگزاری نخستین همایش شهرستانی جوانی جمعیت در سال 1401 به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی بابل ،

این همایش در تاریخ 10/11/1401 در سالن شهید شجاعیان دانشگاه زیر نظرکمیته علمی – پژوهشی قرارگاه جوانی جمعیت وهمکاری نمایندگانی از فرمانداری -شهرداری  - بنیاد ملی خانواده  وواحدهای مختلف دانشگاهی برگزار گردید .در حاشیه همایش  شهرستانی جوانی جمعیت نمایشگاه جوانی جمعیت و فرزندآوری با مشارکت معاونت درمان، معاونت بهداشتی، بیمارستان ها، مرکز ناباروری  فاطمه الزهرا علیها سلام، بنیاد ملی خانواده و شهرداری بابل  در محوطه دانشگاه علوم پزشکی بابل برپاگردید.